ALASKA TERASA

Restoran Alaska Terasa se nalazi na samoj obali Dunava i poseduje širok asortiman najkvalitetnijih jela i pića. Ima otvorenu i zatvorenu baštu iz kojih se pruža prelepi pogled na Dunav i Frušku goru. Kapacitet je 140 mesta u otvorenoj i 130 mesta u zatvorenoj bašti. Zatvorena bašta u letnjem periodu se potpuno otvara, a opremljena je centralnim grejanjem, tako da gostima pruža mogućnost uživanja u čarima Dunava i u zimskom periodu. Svakog vikenda možete uživati u prelepoj muzici najboljih tamburaša. Radno vreme restorana je od 6:00 h do 24:00 h.

Na meniju restorana Alaska Terasa su internacionalna, domaća, vegetarijanska i jela prilagođena verskim i dijetalnim potrebama. Sve ovo je upotpunjeno ljubaznim osobljem i samo je jedan od razloga zašto se naši gosti uvek vraćaju u ovaj romantični ambijent na samoj obali Dunava. Restoran Alaska Terasa je idealno mesto da izvedete svoje poslovne partnere ili zaposlene u restoran, sumirate urađeno u godini na izmaku i predstavite planove za budućnost. U opuštajućem ambijentu našeg restorana možete se prepustiti uživanju, a mi ćemo se pobrinuti da vam ovi trenuci ostanu u najlepšem sećanju. Ako ipak ove trenutke budete želeli da provedete u svom radnom okruženju vršimo usluge keteringa i dostave na željenu adresu.

A LA CARTE

U opuštajućem ambijentu našeg restorana možete se prepustiti uživanju, a mi ćemo se pobrinuti da vam ovi trenuci ostanu u najlepšem sećanju. Ako ipak ove trenutke budete želeli da provedete u svom radnom okruženju vršimo usluge keteringa i dostave na željenu adresu.

A LA CARTE MENI

GALERIJA