ALASKA TERASA

Restoran Alaska Terasa se nalazi na samoj obali Dunava i poseduje širok asortiman najkvalitetnijih jela i pića. Poseduje otvorenu i zatvorenu baštu iz koje se pruža prelepi pogled na Dunav i Frušku goru. Kapacitet restorana je 186 mesta, sa dodatnih stotinjak mesta u baštenskom delu, što ga čini idealnim za manje proslave. Zatvorena bašta u letnjem periodu se potpuno otvara, a opremljena je centralnim grejanjem, tako da gostima pruža mogućnost uživanja u čarima Dunava i u zimskom periodu.

Na meniju restorana Alaska Terasa su internacionalna, domaća, vegetarijanska i jela prilagođena dijetalnim i drugim zahtevima gostiju, a ponudu restorana upotpunjuje I bogat izbor najkvalitetnijih domaćih I stranih vina.

Gastronomske kreacije naših kuvara, ljubazno osoblje i enterijer koji se pamti, čine restoran Alaska terasa pravim mestom za uživanje pored Dunava, na samo par minuta vožnje od centra grada. Bilo da se radi o poslovnom ručku, kafi s prijateljima ili neobaveznom vikend izlasku, u opuštajućem ambijentu našeg restorana možete se prepustiti uživanju, a mi ćemo se pobrinuti da vam ovi trenuci ostanu u najlepšem sećanju.

Restoran radi svakoga dana od 8h do ponoći, a petkom i subotom gosti mogu da uživaju i u prijatnim zvucima evergreen muzike.

A LA CARTE

U opuštajućem ambijentu našeg restorana možete se prepustiti uživanju, a mi ćemo se pobrinuti da vam ovi trenuci ostanu u najlepšem sećanju. Ako ipak ove trenutke budete želeli da provedete u svom radnom okruženju vršimo usluge keteringa i dostave na željenu adresu.

A LA CARTE MENI

GALERIJA