fbpx
×

SVADBENE PROSLAVE IZ SNOVA

Dragi budući mladenci,

Da li se spremate za jedan od najvažnijih dana u vašem zivotu? Turističko naselje Ribarsko ostrvo je mesto koje je po mnogo toga specifično i idealno za održavanje svadbenih proslava.

Restoran Alaska Barka

Alaska-Barka - Ribarsko Ostrvo Novi Sad

Restoran Ribarac

ribarsko ostrvo novi sad

Ono što je zajedničko za oba restorana je divan ambijent na obali Dunava u oazi prirode, koji čini da se gosti osećaju kao da su daleko od gradske gužve,a turitičko naselje je veoma blizu centra Novog Sada. Naš profesionalni tim izlazi u susret svim zahtevima mladenaca i njihovih najbližih i vodi računa da na dan svadbe ne morate da mislite o mnoštvu detalja koje jednu svadbu čine posebnom i nezaboravnom za mladence i goste.
U restoranima Ribarskog ostrva se vodi računa da se pruži maksimalan kvalitet ugostiteljske usluge i da se svako jelo koje se posluži pripremi sa posebnom pažnjom i od svežih namirnica. Vodimo računa o dovoljnom broju osoblja kako bi tok služenja gostiju tekao idealno tokom čitavog trajanja proslave.
Pored svega navedenog ono sto ističemo su svakako i pogodnosti za smeštajni deo našeg naselja. Mladenci od naselja dobijaju gratis mladenački apartman, ali i popust na smeštaj za sve vaše goste.

Detalje naših ponuda možete pogledati:

Naše je zadovoljstvo da vam odgovorimo na sva dodatna pitanja koja imate za svadbene ponude i da izadjemo u susret svim vašim dodatnim zahtevima te prilagodimo postojeće ponude.
Za cene, slobodne termine i sve druge informacije slobodno nas kontaktirajte:

Ime *

E-mail *

Naslov

Vaša Poruka

+381 64 6470432
lekso.mijic@ribarskoostrvo.rs
Cena po osobi 0,00rsd