SEMINARI I KONGRESI

Kako bi zadovoljili sve segmente usluga u našoj ponudi izdvajamo i konferencijsku salu. Površina naše multimedijalno opremljene sale iznosi 550 m2, i u zavisnosti od postavke prima do 600 osoba. U kombinaciji sa „Dunavskim kolibama“ i restoranom Alaska Terasa predstavlja idealno mesto za održavanje različitih skupova, manifestacija, kongresa, simpozijuma, seminara, predavanja, promocija, team building-a i sl. Sala je klimatizovana, opremljena najnovijom audio-vizuelnom tehnikom za prezentaciju (projektor, platno, laptop, ozvučenje i flip chart), kao i besplatnom bežičnom internet konekcijom, kako bi se zadovoljili svi vaši zahtevi. Stručna podrška našeg tima biće vam na raspolaganju u realizaciji svakog segmenta vašeg događaja. Takođe, u mogućnosti smo da vam pružimo kompletnu prateću ugostiteljsku uslugu

POGLEDAJTE SMEŠTAJ I RESTORANE

SMEŠTAJ

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

RESTORAN

OBEZBEDJEN PARKING

Korisnicima sale je obezbeđen i parking prostor koji je 24h pod video nadzorom. Uverite se u kvalitet usluge, visoku tehničku opremljenost kao i profesionalnost i srdačnost našeg osoblja. Tu smo da zajedno učinimo vaš događaj uspešnim.

GALERIJA