SVADBE I PROSLAVE

Planiranje posebnih događaja, kao što su venčanja ili godišnjice, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje koje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe. U skladu sa vašim zahtevima, formiramo svečani meni. Smešteno na samoj obali Dunava, daleko od gradske gužve a ipak svega 3 km od samog centra grada, naše naselje predstavlja izvanredno mesto da okupite porodicu i prijatelje za dugo očekivanu proslavu.

Preuzmite ponudu za svadbe Alaska Barka

preuzmite ponudu

Preuzmite ponudu za svadbe Restorana Ribarac

preuzmite ponudu

POGLEDAJTE PONUDE NAŠIH RESTORANA

Alaska Barka - Ribarsko Ostrvo Novi Sad

Alaska Barka

Restoran je funkcionalno spojen sa Alaskom Terasom. Specifičan je po svom prelepom enterijeru od drveta u brodskom stilu.

Saznaj više
Ribarsko Ostrvo Novi Sad

Restoran RIBARAC

Restoran Ribarac je mesto gde ćete osetiti šarm, spontanost i lepotu uživanja. Elegantno namešten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta od 200 do 500 mesta, i baštom kapaciteta do 150 mesta može biti prilagođen da savršeno odgovori svim Vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl.

Saznaj više